info@jessicavanamerongen.nl
Tel.: 06 27 05 06 28

BMR®-methode

Vanuit vroegere ervaringen, zoals trauma’s, gebeurtenissen en onderdrukte emoties, zijn er freezes en diverse kernovertuigingen ontstaan. Deze liggen als zaadjes in je onbewuste, waaromheen verschillende gedragingen en beschermingsmechanismen zijn ontwikkeld. Vaak zijn deze ontstaan omdat op dat moment de bijbehorende emotie niet mocht of kon worden geuit. Dit creëert een effect vergelijkbaar met een propje in een rietje, waardoor emoties zich opstapelen in je lichaam en zo lichamelijke en mentale klachten kunnen ontstaan. Met de Vilna Methode®/ BMR®-methode wordt dit zaadje aangepakt, wat verandering teweegbrengt in het onbewuste. De ‘freeze’ losgemaakt en de kernovertuiging opnieuw geprogrammeerd.  Emoties worden doorvoeld en geuit, waardoor de energie weer kan stromen en je eigen zelfhelende vermogens geactiveerd worden. En daardoor kom je weer in je kracht te staan.

Alles is energie

Het uitgangspunt is dat jij na 1 sessie (van ca. 90 minuten) eigenaar bent van je gewenste resultaat. Zonder dat je over je problemen hoeft te praten! Snel, simpel en effectief.

Tijdens de one-session-coaching onderga je het helende resetproces van de Vilna Methode®/ BMR®-methode. Dit betekent dat we specifiek werken aan het opheffen van belemmeringen die jou in de weg staan. Per persoon wordt er maatwerk geboden. Je kunt kiezen voor een online of offline sessie. Wat jij fijn vindt. Door ervaring weten we dat de oefeningen hetzelfde effect hebben bij online gesprekken doordat we met energie werken. En omdat we dat meteen testen, merk jij ook meteen het verschil!

Hoe ziet een BMR-sessie eruit?

  • een kort gesprek over je hulpvraag/doel
  • 1:1 Vilna Methode®/ BMR®-sessie van 1,5 uur
  • Nazorg e-mail met oefeningen voor thuis
  • Evaluatiemoment


Jouw investering € 250

Ik ben hierin opgeleid door Vilna van Betten.

Contact

Lichter Leven
Jessica van Amerongen
Strijbosstraat 14
8044 RN Zwolle

info@jessicavanamerongen.nl
06 27 05 06 28

KVK 74726668
BTW NL001400141B74