info@jessicavanamerongen.nl
Tel.: 06 27 05 06 28

Sessie Breathwork & Trauma Release

BRTT® bevrijdt opgeslagen trauma uit het zenuwstelsel en TRB® biedt de ruimte om jezelf te bevrijden van diepe emotionele lading. Ontdek je ware potentieel met BRTT® & TRB®, laat onverwerkte spanning en trauma’s achter je en omarm een nieuwe staat van welzijn.

Wij vergeten gebeurtenissen
maar het lichaam niet

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)

BRTT® is een lichaamsgerichte techniek om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. Door middel van een aantal oefeningen activeer je de psoas spier en help je je lichaam te herinneren waar deze spanning zit en om deze los te laten en je lichaam weer terug te brengen naar een ontspannen staat van zijn. Dit gebeurt via een natuurlijk proces van schudden, trillen en bewegen, wat jouw lichaam moeiteloos herkent en al vaker heeft gebruikt om te ontladen. Het lichaam doet dit om jou te beschermen voor invloeden van buitenaf, maar het is een mechanisme waar jij je waarschijnlijk niet (meer) bewust van bent. Iedereen slaat namelijk onverwerkte emoties op als reactie op gebeurtenissen in het leven. Je lichaam geeft je tijdens een sessie nooit meer dan wat jij zelf aan kan. Ik begeleid jou op een veilige en liefdevolle manier door heel het proces heen.

 

Trauma release breathwork (TRB®)

Ademhaling vormt een uiterst krachtig middel om snel tot kalmte te komen te midden van stressvolle situaties. Het is als een medicijn dat altijd binnen handbereik is. De kracht van de ademhaling is ongekend en wordt pas echt benut wanneer je je ervan bewust bent en het bewust kunt toepassen. Als je regelmatig stress of spanning ervaart zonder te weten hoe je hiermee moet omgaan, kan begeleiding waardevol zijn.

Door gebruik te maken van zeven verschillende ademtechnieken daal je af in je onderbewustzijn, waardoor emoties, blokkades en trauma’s naar de oppervlakte kunnen komen. Het geven van ruimte aan deze blokkades maakt het mogelijk om ze los te laten, waardoor je levensenergie weer vrij kan stromen. Een innerlijke reis kan inzicht geven op spiritueel, fysiek en mentaal niveau. Ervaar de kracht begeleid ademwerk en ontdek welke impact dit voor jou kan hebben.

Hoe ziet de sessie eruit?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een losse ademsessie of een gecombineerde sessie:

  • BRTT® (60-90 min) €95
  • TRB® (90-120 min) €120
  • Combi BRTT® & TRB® €195
 

Trek voor de sessie comfortabele kleding aan, waarin jij je prettig voelt en je vrij kan bewegen.

Ik ben hierin opgeleid door Inner-Journey.

Contact

Lichter Leven
Jessica van Amerongen
Strijbosstraat 14
8044 RN Zwolle

info@jessicavanamerongen.nl
06 27 05 06 28

KVK 74726668
BTW NL001400141B74