info@jessicavanamerongen.nl
Tel.: 06 27 05 06 28
Groepssessie
Logo zonder tekst

Groepssessies BRTT® & TRB®

We maken van alles in ons leven mee. Sommige dingen kunnen we ons bewust herinneren, andere dingen zijn al zo vroeg in ons leven gebeurd dat we er geen bewuste herinnering van hebben. Wij kunnen dingen vergeten maar ons lichaam niet.

Wij, Maryam en Jessica nodigen je uit om deel te nemen aan onze sessie om de helende kracht van deze benaderingen te ervaren. Onze omgeving is warm en veilig, en we begeleiden je met zorg en respect op jouw reis naar innerlijke balans en welzijn.

Er is plek voor maximaal 4 deelnemers, om zo een liefdevolle en veilige setting te kunnen garanderen. De BRTT® & TRB® groepssessie duurt ongeveer 3 uur en de investering in jezelf is € 88,-.

Wanneer: 
Maandag 24 juni | 09.30 – 12.30 (inloop vanaf 09.15)
Woensdag 3 juli | 09.30 – 12.30 (inloop vanaf 09.15)
Vrijdag 26 juli | 19.00 – 22.00 (inloop vanaf 19.00)

Locatie: De Wilgen, 8276 BE Zalk (vlakbij Zwolle)

Aanmelding is mogelijk via: https://forms.gle/fBbBe8BzHxCmqdCr9

Vooraf vul je een uitgebreid intakeformulier in, welke je toegestuurd krijgt na aanmelden. Trek voor de sessie comfortabele kleding aan, waarin jij je prettig voelt en je vrij kan bewegen.

Ben je op zoek naar een avond vol magie, verbinding en groei?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor onze maandelijkse Vrouwencirkel! Elke maand staat in het teken van een ander inspirerend thema, waarbij sisterhood, spiritualiteit en bewustzijn centraal staan. Samen creëren we een veilige ruimte waarin we onze authentieke zelf kunnen zijn, waar we kunnen delen, luisteren en elkaar ondersteunen op onze individuele reis. Want geloof ons, waar vrouwen samenkomen, ontstaat er magie! 

En wat maakt onze cirkel extra bijzonder? We organiseren het rond volle maan, zodat we ons kunnen verbinden met de kracht en energie van de maan. Deze kracht gebruiken we in onze rituelen en meditaties om onze intenties te versterken en onze harten te openen. Dus kom en doe mee aan deze unieke ervaring, waar we samen groeien, bloeien en stralen! 

Data: Vrijdag 26 april, Donderdag 23 mei, Vrijdag 28 juni, Donderdag 25 juli. Inloop vanaf 18.45. We starten 19.00 tot ongeveer 22.00

Kosten: €22,- per avond

Meld je aan door een bericht te sturen naar info@jessicavanamerongen.nl

We kijken ernaar uit om samen met jou de magie te ervaren!

 

Vrouwencirkel
Unbenannt-1-1.png
Vilna van Betten
Logo zonder tekst

Ontdek de Betoverende Reis naar Zelfhelende Kracht met Vilna van Betten

Stap binnen in de betoverende wereld van zelfhelende kracht en persoonlijke transformatie, geleid door Vilna – de visionaire kracht achter de Happy Healing Academy en auteur van de levensveranderende bestseller ‘HEEL’. Vilna neemt je mee op een reis naar heling en balans die de koers van jouw leven voorgoed zal veranderen. Ben je klaar om zelf aan de slag te gaan met jouw zelfhelende kracht? hieronder enkele leuke tips die de poort openen naar een vernieuwd leven.

Heel Jezelf Online

Tijdens ‘Heel Jezelf Online’ ga je in 6 online lessen in jouw tijd en tempo aan de slag met heling! Kennis en technieken uit de energetische geneeskunde, kwantumfysica en positieve psychologie passeren de revue. Je wordt je bewust van jouw onbewuste programma’s, reset het celgeheugen en manifesteert het gewenste resultaat.

Je ontdekt dat je zelfhelende kracht bént en hoe je die kunt inzetten voor het opruimen van blokkades en het herstellen van je creatieve levensstroom. Je leert samenwerken met jouw goddelijke lichaam, zodat je weet wat de klacht jou wil vertellen. Als bonus krijg je een Happy Healing pakket en handvatten uit de Vilna Methode® waarmee jij je celgeheugen reset en je nieuwe gewenste werkelijkheid manifesteert. YOU ARE DIVINE. En dat zingen we ook met elkaar aan het einde van de reeks. 

Vanuit het quantum field kun je écht helen, transformeren, én manifesteren. Het gaat sneller dan je denkt en het mooie is, het is nog leuk ook.

Ga voor deze helende reis, want hoe meer mensen zichzelf helen, hoe mooier onze wereld wordt.

Happy Healing Retreat

Het Happy Healing Retreat is een 3-daagse waarin jij echt even tijd maakt voor jezelf om je celgeheugen te herprogrammeren en ervoor te zorgen dat jij weer bij je ‘PURE IK’ komt. Zodat jij loskomt van blokkades en je je weer gezond, heel en gelukkig voelt.

Tijdens de retreat onderga je de totale helende reset. Dit doe je door de technieken te ondergaan. Immers: JIJ BENT JE EIGEN MEDICIJN EN REGISSEUR. De experts van Vilna zijn er om jou hierin van A tot Z te begeleiden.

Happy Healing Week

In dit Retreat pak jij de regie terug aangaande gezondheid en geluk. Oude destructieve en onderdrukte emoties en patronen worden gereset, middels de Vilna Methode®. Hierdoor bevrijd jij jezelf van ballast die nu jouw klachten veroorzaken.
En dit allemaal zonder erover te praten of het verleden op te rakelen.

Kennis vanuit de neurowetenschappen, energetische geneeskunde, epigenetica en positieve psychologie leert dat je jezelf kunt resetten. Je leert o.a. hoe je brein werkt, wat emoties zijn, wat ze met je doen en hoe je ze kunt verwerken. Ook leer je wat stress met je doet, hoe je dit kunt voorkomen en vooral hoe jij jezelf en je energie positief kunt beïnvloeden. Wij gaan voor leefstijlverandering waardoor gezonde voeding en beweging geïntegreerd zijn in het programma. Na afloop van deze week voel jij je gegarandeerd de beste versie van jezelf

De tools die je krijgt aangereikt kun je gebruiken voor de rest van je leven. Dat deze training werkt, hebben inmiddels al duizenden mensen ervaren. Zie het als een APK voor jou als mens. Wat werkt nog goed en wat niet? Wat zou anders kunnen? Daar gaan we mee aan de slag! 

Contact

Lichter Leven
Jessica van Amerongen
Strijbosstraat 14
8044 RN Zwolle

info@jessicavanamerongen.nl
06 27 05 06 28

KVK 74726668
BTW NL001400141B74