info@jessicavanamerongen.nl
Tel.: 06 27 05 06 28

BMR®-methode

De BMR®-methode is gebaseerd op het idee dat elk van je cellen een energetische trilling heeft. Als deze trilling verstoord of geblokkeerd is, kunnen er klachten ontstaan. Je lichaam is dan uit evenwicht en nodigt je uit om op zoek te gaan naar de oorzaak van deze verstoring die van binnenuit komt. Deze methode is de ideale mix van kennis uit de kwantumfysica, epigenetica, positieve psychologie en oosterse wijsheden.

Breathwork & Trauma Release

Deze therapie opent de weg naar diepgaande heling in het onderbewuste. Deze baanbrekende techniek doorbreekt de lagen van lichaamspantsering en laat mentale, emotionele en fysiologische spanning los uit je lichaam, geest en zenuwstelsel. Onverwerkte trauma’s en stress hopen zich op in je spieren en bindweefsel. Met BRTT® en TRB® zetten we het lichaam aaan tot ontlading waardoor het zenuwstelsel kalmeert.

Hypnotherapie

Met hypnotherapie hoef je even helemaal niets en werk je toch aan innerlijke rust en diepe ontspanning. Ideaal als je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor je klachten. Tijdens een hypnotherapie sessie  wordt het onbewuste gestimuleerd tot verwerking, genezing en groei. Deze benadering beschouwd het onbewuste als een reservoir van hulpbronnen, mogelijkheden en oplossingen met vaak verbluffende resultaten.

Contact

Lichter Leven
Jessica van Amerongen
Strijbosstraat 14
8044 RN Zwolle

info@jessicavanamerongen.nl
06 27 05 06 28

KVK 74726668
BTW NL001400141B74

© 2024  • Jessica van Amerongen

Concept & Design by JyVA