info@jessicavanamerongen.nl
Tel.: 06 27 05 06 28

Neuro Emotionele Integratie

NEI is een effectieve benadering voor het snel en aangenaam behandelen van onverwerkte incidenten, trauma’s, en emotionele of fysieke problemen. Deze therapie levert vaak al na één sessie opmerkelijke resultaten op door direct de oorzaken van klachten aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen. Tijdens een sessie gebruik ik een biotensor om verbinding te maken met het onderbewustzijn, waar diepgewortelde ervaringen zijn opgeslagen. Deze methode helpt onbewuste patronen naar het bewustzijn te brengen, waar ze verwerkt en geheeld kunnen worden.

Laat los wat je niet meer nodig hebt

Je onderbewuste bewaart alle gebeurtenissen uit je leven. Soms worden deze ervaringen niet helemaal goed verwerkt, wat kan leiden tot blokkades die je zowel lichamelijk als mentaal of emotioneel kunnen beïnvloeden. Met NEI zoeken we naar deze blokkades en helpen we je de oorzaak van je probleem te begrijpen zodat je het kunt loslaten. Hierdoor kan je energie weer vrij stromen en kunnen je klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Lange gesprekken zijn meestal niet nodig en je hoeft geen pijnlijke herinneringen opnieuw te beleven. NEI-sessies zijn doorgaans niet erg emotioneel, waardoor veel mensen deze therapie als prettig ervaren.

In een NEI-sessie gebruiken we een biotensor, een apparaat dat de energiefrequenties in je lichaam meet. Met dit apparaat en een reeks vragen, praten we met je onderbewuste. Iedereen heeft zijn eigen frequentie; als iets juist is, past dit binnen jouw frequentie. Als iets niet klopt, merkt de biotensor een kleine verandering op. Dit helpt ons te ontdekken wat er vroeger gebeurd is en wat je nu tegenhoudt om voluit gelukkig te zijn. NEI heeft al veel mensen geholpen met allerlei klachten.

Hoe ziet een sessie eruit?

Aan de hand van de antwoorden van de biotensor (een energetisch meetinstrument) verduidelijken we je vragen en laten we achter wat je niet meer nodig hebt.

1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen. 

We kunnen de NEI-sessie online via Zoom doen of live in Zwolle.

  • Consult van 90-120 minuten. € 95
  • NEI-pakket van 3 consulten á 90 minuten € 240
  • NEI-traject afgestemd op persoonlijke situatie en wensen. (op aanvraag)
  • Evaluatiemoment
Contact

Lichter Leven
Jessica van Amerongen
Strijbosstraat 14
8044 RN Zwolle

info@jessicavanamerongen.nl
06 27 05 06 28

KVK 74726668
BTW NL001400141B74