info@jessicavanamerongen.nl
Tel.: 06 27 05 06 28

Over Jessica

Mijn naam is Jessica, geboren in 1977 en ik deel mijn leven in Zwolle met mijn man, twee dochters, onze hond en drie kleine kipjes.

Van jongs af aan was ik gefascineerd door de wereld en de bijzondere wonderen van de natuur. Dieren hadden een speciale plaats in mijn hart en ik voelde me diep aangetrokken tot hun aangeboren schoonheid en wijsheid.

S0161 292 van 636-Verbeterd-NR

The Earth has Music for Those who Listen

- Shakespeare

De natuur, met haar buitengewone kracht en haar zelf genezende vermogen, heeft me altijd gefascineerd. Het is fascinerend om te beseffen dat het menselijk lichaam op ongeveer dezelfde manier werkt en zijn eigen ongelooflijke vermogen tot zelfgenezing heeft. Helaas hebben velen van ons nooit geleerd hoe ze dit natuurlijke potentieel kunnen benutten. Het is mijn missie om anderen te begeleiden bij het begrijpen van hun eigen lichaam en het benutten van hun aangeboren helende vermogens.

Ik ben ervan overtuigd dat we een diep gevoel van lichtheid en transformatie kunnen ervaren door in onze emoties te duiken en ze in het licht te brengen. Naarmate meer mensen deze reis maken, verschuift het collectieve bewustzijn en wordt onze planeet lichter en mooier. Het is mijn roeping om aan dit proces bij te dragen en de wereld een stukje mooier te maken.

Om ervoor te zorgen dat ik het hoogste niveau van zorg en expertise kan bieden, heb ik opleidingen gevolgd in verschillende methodes. Deze omvatten BMR-training, die me de kennis geeft om de mind-body connectie te ondersteunen, Hypnotherapie om het onderbewustzijn aan te boren, en Trauma Release en Breathwork technieken die diepe heling en bevrijding mogelijk maken.

Laten we samen beginnen aan een transformerende reis van zelfontdekking en genezing, het koesteren van onze verbinding met de natuur en het creëren van een betere toekomst voor onszelf en onze planeet.

Contact

Lichter Leven
Jessica van Amerongen
Strijbosstraat 14
8044 RN Zwolle

info@jessicavanamerongen.nl
06 27 05 06 28

KVK 74726668
BTW NL001400141B74